www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!BILDER


Hej hopp =) Här kommer nåra få bilder från sista utgången i kungsbacka och några från lägenheten i Malmö :)

Mattias och Markus hos oss i Malmö :) Taco kväll =)Jag i mitt " rum " innan utgången i Malmö =)Får lägga upp mer bilder sen för nu ska jag Mattias gå ut och gå med Aprilla :) Ska till apoteket och gå ett varv runt pildamsparken :) ( Markus är på kick off ) . Men hade fint så länge =) Å som sagt, fler bilder finns på nattstad.se , stolpskott .

Äntligen flyttat


Det näst bästa som hänt detta året är att ja äntligen har flyttat hemifrån ( det bästa är nog körkortet ja tog i februari ) . Sitter nu i Malmö och dricker kaffe och kollar runt på nätet :)

Flyttade ner i söndags kväll, då jag Mattias , Markus och Aprilla ( mattias hund ) åkte ner.  Har flyttat ihop med Markus i hans 1:a och det är jättemysigt här :) Dagen igår gick åt att städa och packa upp alla mina saker =) Men nu är allt fixat äntligen.

Är uppe med tuppen idag för att pojkarna skulle åka till tyskland för att köpa sprit :) Så jag och Aprilla är ensamma hemma ;o)

Idag ska ja utforska Malmö med henne :) Men de är stort så kommer la gå vilse :P Men igår gick vi till pildamsparken ( tror den heter så ) och de va en jättefin park med en stor damm och massa fåglar :P ska fixa lite bilder sen på den och lägenheten så ni får se hur de ser ut :) Så ska nog gå där en del med Aprilla idag =) Hoppas bara vädret blir bättre :)

Min hund Chip får komma ner när ja och Markus flyttar till en 3a. Han ska inte behöva bo här med oss i en 1a :) Så mina föräldrar har kvar honom så länge. Men saknar honom en hel del..

Ikväll ska vi nog gå ut och ta en öl eller två :) Får se hur trötta dom är när dom kommer hem ;)  Men jag vill gärna ut på stan och se hur de ser ut .. men vågar ju inte gå ut själv när de blir sent.. är ju inte som i kungsbacka här på kvällen precis.. :P

Men nu ska ja göra lite gröt och dusha men vi hörs sen ;O) Ha de fint !


Bilder från helgen


Ja, här kommer de efterlängtade bilderna från i fredags ! Bowlade ju som sagt och det blev utgång i Kungsbacka =)

Va även ute i lördas men de blev inga bilder då ;o)

Jag, ille å Fanny ;D Twister va hur kul som helst!!
( Ille å Mattias hade nog en del att kolla på iaf.... )
Mattias, jag å fFanny på bowlingen..På jobbet när vi gör oss i ordning ;o)Ille Fanny å jag ;o)Jimmy å Matte dagen efterJimmy å jag dagen efter... schletet!

Å nu orkar ja fan inte lägga upp fler bilder.. finns många mer på nattstad.se på stolpskott så kolla där isf..


Sen måste jag säga att de är 1 vecka kvar tills ja flyttar ! Slå den ni !! Å detta är sista veckan ja jobbar nu.. UNDERBART !! ;D
Fest


okej, ett snabbinlägg blir det..  hade kul igår med fanny, ille å mattias igår. bowla å spela twister å va ute i kungsbacka. skitkul. sen har vi haft en fetingmorgon här idag med fem pizzor med... en var ;) å mattias e så rolig för han dricker upp cidern vi glömde dricka upp igår (öppnade) å shotsen me.....


menmen.. ska la ut ikväll me.. som vanligt.. å underbara bilder kommer upp inom kort :o

ha de göttUnderbara


Tre godingar ni inte får missa !! :o)


 

 


 
Wiiiiooo !!


Sen med tanke på att jag tillbringar 8 timmar om dagen med Fanny och Ille så måste det ju självklart komma upp en bild på dom ;o)

Tycker lite synd om Ille som får stå ut med att jobba med mig å Fanny ;) Men kul har vi =) Väldigt kul vissa dagar ;)
För övrigt ska vi ha jättekul på fredag med bowling å utgång i kungsbacka ! Sen på lördag blir de en härlig bakfylledag ;)


På tiden !Ja , tro de eller ej men ja hade tänkt att uppdatera bloggen lite nu så ja slipper göra de sen :P

Har ju jobbat hela tiden och träffat vänner på vardagarna, lagt mig hyfsat tidigt och varit ute och festat varje fredag och lördag! Får passa på att gå ut nu när det bara är två veckor kvar tills ja flyttar ner till Malmö =)

Hade tänkt lägga upp lite bilder från de två senaste helgerna =)


Jag och Mattias utanför kungsmässan på väg till krogenHemma hos MattiasJag å joel utanför kungsmässan på väg till mingelBakisdag hemma hos MattiasTräffade en partykroda på väg till krogen ;o)Min kompis ;O)


Sådär, då har ni får se lite bilder iaf ;o) Vill ni se fler är det bara att söka på stolpskott på nattstad :O)Design av enballsida.se


En 22 årig tjej som bloggar om det jag vill ;) Skriver om allt möjligt :)