www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!Boys Boys Boys

Laddade ner Lady gagas album igår och tyckte först låtarna va kassa, men efter att ha lyssnat på dom ett par gånger så gillar ja de flesta nu =)

Lady Gaga - Boys Boys BoysLady Gaga - PaparazziHär är även lite bilder ifrån helgen som va :)

Kevin & jagMarkus å en bit av MigMarkus & JagOch dagen efter va man ju inte riktigt klar i skallen... Vi fick för oss att bada skumbad ;D
Massor med skum :DMarkus , Colan å bollen :D

Jag behöver nog inte nämna att vi hade sjukt kul =)Och från det ena till det andra så är det snart helg igen, tjohoo ! Är ensam hemma denna helgen för ja orkar inte åka med Markus till Kungsbacka, har vart skittrött och sliten hela veckan! Så får se va som händer den här helgen, kommer la va med R mestadels..

Sen om två veckor så kommer Mattias å Fanny ner å häslar på :) Om allt går som det ska! Så de blir roligt !

Men men nu ska ja börja med maten för ja e hungrig :) Ha de gött tjingeling badring

Sköna låtar
Lady Gaga Poker FaceDarin feat. Kat De Luna - Breathing Your Love
Kate Perry - Hot N Cold


womanizer britney spears (official video)
Sköna låtar eller hur ? Ajaa nu ska ja fixa i ordning mig snabbt för har en del att fixa idag, ska dra å handla hårfärg och lite smink.. sen ska ja ta mig ett skönt bad och fixa håret =) Sen har ja tvättid idag så blir nog bara två maskiner tvätt, kanske 3 skulle ja tro =) Sen va de ju en lugn hemma kväll igår med pizza , godis , en markus och greys anatomy =)

Ikväll får vi se om de händer nått annat kul =) Är ju fint väder i alla fall så de får man ta vara på =)Grey´s Anatomy


Hej hopp, uppdaterar ju inte min blogg så ofta som ni märkt :P Men ändå är de ca 5 till 8 besökare varje dag, vilket jag tycker är lite roligt :) Så vilka är ni ?

Kan ju säga att de inte hänt så jääättemkt mer än att ja jobbar, handlar å allt sånt där å träffar R emellanåt =) Helgen va lugnt å päronen kom å hälsade på mig. Blev promenader å sånt där =)

Förra helgen ( fredag ) va ja med Kevin och spelade spel å drack hemma, lördagen drack ja kevin å hans kompis, sen blev de krogen :)  Sen under veckan har ja vart lite med en kollega å kollat film å handlat å tjötat :) Onsdagen blev en knasdag då ja å Markus fick för oss att dricka oss fulla..  de va rätt ball. Träffade Daniel å redde ut ett och annat med. Kom nog i säng vid 3 tiden på natten så de va inte så jävla häftigt att jobba dagen efter kan ja ju lova er...

Chippen ( min hund ) är inte kvar här längre.. kunde inte lämna honom ensam då han skällde.. så han är i kba hos päronen nu..  nog om de :)

Å från de ena till de andra, markus köpte säsong 1, 2 å 3 med Grey´s Anatomy så vi har kollat en hel del på de me :) Kanon bra å spännande :) Hatar att fastna för serier.. man blir så besatt av dom.. Minns när ja va heltokigt i Prison Break.. de va inte bra :P


Design av enballsida.se


En 22 årig tjej som bloggar om det jag vill ;) Skriver om allt möjligt :)